Tweedaagse cursus Reiki

De cursus Reiki leert je de basis van deze van oorsprong Japanse natuurgeneeswijze. Iedereen kan Reiki leren. Door de handen op het lichaam te leggen wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Daardoor ontstaat een diepe ontspanning en kunnen lichaam en geest zichzelf herstellen. Reiki kan je zowel bij jezelf als bij anderen toepassen.

In dit weekend leer je:
• Jezelf behandelen in 30 minuten
• Iemand anders een behandeling van 50 minuten geven
• Een EHBO behandeling doen in minder dan 10 minuten

Kleine groep

We werken in een kleine groep van maximaal 6 personen, zodat er genoeg ruimte is voor jouw persoonlijke vragen. De nadruk in de cursus ligt op oefenen en elkaar behandelen, zodat je direct na de cursus met reiki aan de slag kan. Doordat we veel bezig zijn met reiki is het weekend op zich ook al zeer ontspannend en verkwikkend.

De cursus wordt gegeven door Jacqueline Rietveld. Behalve lichaamsgericht coach|therapeut is zij traditioneel Reiki Master. De tweedaagse cursussen zijn op zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur op een landelijk gelegen locatie in Ridderkerk (ZH). Actuele cursusdata vind je in de agenda.

Ik-kracht

Reiki is een eenvoudige en doeltreffende manier om je ik-kracht te vergroten. Door jezelf regelmatig te behandelen met reiki breng je verstand en gevoel op een lijn. Het brengt je dicht bij jezelf, in je centrum, waardoor het leven voor je gaat werken. Als jouw innerlijke energie in harmonie is, straal je dat uit naar de buitenwereld. Mensen raken geïnspireerd door jouw vitaliteit. Je kans op succes en je veerkracht om tegenslagen te overwinnen nemen toe.

‘Hands on’

Reiki brengt je in het hier en nu. In tegenstelling tot bijvoorbeeld meditatie, yoga of sporten vraagt het geen bijzondere vaardigheden. Het enige wat nodig is: een half uurtje voor jezelf en ‘hands on’. Reiki laadt je altijd weer op; ook als je gedachten er even niet bij zijn of als je weinig tijd hebt.

Vul het contactformulier in om je in te schrijven of als je een vraag hebt. De kosten voor deelname zijn 250 euro inclusief thee en gezonde snacks.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Avalon en ontvang maandelijks informatie, ervaringsverhalen, cursusdata, blogs, praktijkinfo, mooie spreuken en persoonlijke tips voor een natuurlijk energiek en gezond leven.

 

Wellicht heb je ook interesse in:

Mediteren moeilijk? Leer reiki!
Reiki leren geven aan jezelf en anderen

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print