Vergroot je ik-kracht

Reiki is een eenvoudige en doeltreffende manier om je ik-kracht te vergroten. Door jezelf regelmatig te behandelen met reiki breng je verstand en gevoel op een lijn. Het brengt je dicht bij jezelf, in je centrum, waardoor het leven voor je gaat werken. Als jouw innerlijke energie in harmonie is, straal je dat uit naar de buitenwereld. Mensen raken geïnspireerd door jouw vitaliteit. Je kans op succes en je veerkracht om tegenslagen te overwinnen nemen toe. Reiki zorgt dat jouw energie vrij gaat stromen, waardoor jij jezelf vrij voelt.

Levensenergie (ki)

In de tweedaagse cursus Reiki 1 leer je de basis van reiki (de eerste graad): de posities waarin je je handen op het lichaam van jezelf en dat van een ander kan leggen om de levensenergie (de ki) te stimuleren. Iedereen kan reiki leren. In de oosterse geneeskunst en vechtsporten (martial arts) is het heel gewoon om van deze energie gebruik te maken.

Hier en nu

Reiki gaat over het hier en nu; het helpt je vrij te bewegen in het moment. In tegenstelling tot bijvoorbeeld meditatie of sport vraagt het geen bijzondere vaardigheden. Het kan op jouw tijd en op elke plaats. Het enige wat nodig is: een half uurtje voor jezelf en ‘hands on’. Reiki laadt je altijd weer op; ook als je gedachten er even niet bij zijn of als je geen uren de tijd hebt.

Learning by doing

De nadruk in de cursus ligt op learning by doing. Er wordt veel geoefend met behandelen, waardoor het weekend op zich al een enorme oppepper is voor je energie. Na deze cursus kan je:

• Jezelf behandelen in 30 minuten;

• Iemand anders een behandeling van 50 minuten geven;

• Een EHBO behandeling doen in 10 minuten.

De cursus wordt gegeven door Jacqueline Rietveld, lichaamsgericht coach en Reiki Master. Er is plaats voor maximaal zes personen.

Wanneer: diverse weekenden; beide dagen van 10.00 – 17.00 uur. Check voor actuele data de agenda.
Waar: ’t Struweel, Rijksstraatweg 5 in Ridderkerk
Investering: 250 euro incl. btw

Meer informatie of aanmelden via het contactformulier.

Lees ook:
Wat is Reiki?
Zelf Reiki leren: waarom dit niet online of uit een boek kan

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je dan hier in voor de Avalon nieuwsbrief en ontvang maandelijks vergelijkbare artikelen, gezondheidsadviezen, praktische tips en de activiteitenagenda in je mailbox.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print