Workshop Chinese Elementenleer

Deze workshop geeft een introductie in de elementenleer waarmee binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt gewerkt. De Chinese elementenleer verklaart alle levensprocessen vanuit een voortdurende beweging langs de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de betekenis van de verschillende elementen. Je leert hoe je met behulp van de Chinese elementen:

  • kan duiden wat lichamelijke klachten zeggen over de balans tussen lichaam en geest
  • welke emotionele en mentale problemen wijzen op een verstoring in welke elementen
  • hoe binnen organisaties processen en teamrollen beter begrepen en op elkaar afgestemd kunnen worden
  • passende voeding en oefeningen kan gebruiken om je weerbaarheid en innerlijke balans te verbeteren.

Deze workshop is leuk voor iedereen die interesse heeft in de holistische betekenis van dingen en nieuwsgierig is naar instrumenten om dit te integreren in het dagelijks leven.

Lijkt het je interessant om mee te doen met deze workshop? De eerstvolgende vindt plaats op donderdag 4 juni 2020, van 19.30 – 22.00 uur op Landschapstuin ‘t Struweel in Ridderkerk. Deelname kost 25 euro inclusief thee en gezonde versnaperingen. Meld je aan via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van alle workshops en cursussen bij Avalon? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks vergelijkbare artikelen, gezondheidsadviezen, praktische tips en de activiteitenagenda in je mailbox.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print