“In april 2019 heeft mijn dochter Jill de diagnose Colitis Ulcerosa gekregen: een ontsteking van de dikke darm veroorzaakt door een auto-immuunziekte. Ze heeft daardoor hevige buikkrampen en verliest bloed bij haar ontlasting. Ze is daardoor erg vermoeid, heeft veel gewicht verloren en kan niet meer met alles meedoen. Ze krijgt maandelijks een infuus in het Sophia Kinderziekenhuis.

In oktober t/m december heeft Jill 10 reikibehandelingen gekregen van Jacqueline. In het ziekenhuis bleek haar medicijn te snel was uitgewerkt, maar toch voelde Jill zich niet zo rot als je zou verwachten! Geen bloed, minder vaak naar het toilet, minder buikpijn en energieker. Dat is volgens mij niet ‘vanzelf’ gekomen hoor! Mijn gevoel zegt dat Reiki Jill geholpen heeft om zich lekkerder te voelen. Hoe kan dat anders met zulke slechte uitslagen van haar lab onderzoeken? De ontstekingen zitten er volop, maar op de een of andere manier lijken ze Jill minder te ‘pakken’.

Wij willen nu heel graag zelf een cursus Reiki doen. Jill vond het erg prettig om Reiki te krijgen, dus als ze het zelf zou kunnen zal dat echt fijn zijn. En zo kan ik misschien ook wat meer doen voor haar. “

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp