Hoe het werkt en wat het kost en zo...

Uurtarief € 125,-
Een consult duurt gemiddeld 2 uur

 

Kennismakingsconsult

Kennismakingsconsult van 1 uur: € 90,-
Dit consult bestaat uit een kennismakingsgesprek en een energetische behandeling. Per persoon is 1 kennismakingsconsult mogelijk.

Trajectkaart

Bij aankoop van een trajectkaart ontvang je 15% korting voor een reeks van 4 consulten à 2 uur. Je betaalt dan geen €1000,- maar € 850,- voor een compleet traject. De kaart is een jaar lang geldig. Betaling bij de start van het traject.

Tien-uur-therapie kaart

Speciaal voor de behandeling van complexe problematiek is er de tien-uur-therapie kaart. Deze kaart geeft recht op 10 uur lichaamsgerichte therapie in de vorm van kortere consulten. Bij aankoop van een tien-uur-therapiekaart ontvang je 15% korting en betaalt €1062,50,- (i.p.v. €1250,- voor tien losse behandeluren). Deze kaart raad ik in het bijzonder aan voor mensen die al langere tijd in behandeling zijn binnen de GGZ en in aanvulling daarop energetisch lichaamswerk willen inzetten.

 

Benieuwd naar de motivatie achter mijn tarieven? Lees dan dit artikel.

Reiki I:  € 275,- inclusief thee en gezonde snacks

Reiki II:  € 550,- inclusief thee en gezonde snacks

Schrijf je hier in voor een cursus

Voor mensen die een cursus Reiki 1 of 2 gedaan hebben bij Avalon is het mogelijk om opnieuw mee te draaien met een cursusweekend Reiki 1 of 2.  De prijs/energie-uitwisseling hiervoor is optioneel op basis van draagkracht en intentie:

Herhalen cursus Reiki 1 (4 dagdelen): tussen 90 en 200 euro (i.p.v. €275)
Herhalen cursus Reiki 2 (2 dagdelen): tussen 90 en 350 euro (i.p.v. €550)

Meld je aan voor een cursus via het contactformulier

Opleiding Reiki Therapeut: €2000,-

Opleiding Reiki Master: €10.000,- (betaling in termijnen mogelijk)

 

Meld je aan of vraag meer informatie via het contactformulier

Annulerings-
voorwaarden

Consulten kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt een bedrag van 45 euro in rekening gebracht (tenzij afmelding in geval van overmacht).

Reiki cursussen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 4 weken van tevoren. Bij afzegging tot 2 weken van te voren wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. In geval annulering van de cursus op initiatief van Avalon ontvang je het volledige inschrijfbedrag retour.

Klachtenregeling

Avalon is volgens wettelijk voorschrift aangesloten bij de klachtenregeling en geschillencommissie van Klachtenportaal Zorg onder ID 3447. Lees hier hoe je een klacht kan indienen.

Privacy

Om je als cliënt of cursist optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Avalon persoonlijke gegevens van je nodig. De bescherming van je privacy is daarbij vanzelfsprekend en geregeld volgens de Europese richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

Hetzelfde geldt voor de gegevens die automatisch verzameld worden bij het bezoeken van de website of het abonneren op de nieuwsbrief. Het volledige privacybeleid van Avalon kan worden opgevraagd via jacqueline@avaloncoaching.nl.

Praktijk-
adres

Landschapstuin ’t Struweel
Rijksstraatweg 5
2988 BA Ridderkerk
Telefoon: 06-42548636
Bereikbaar: dagelijks van 08.30 – 17.00 uur

BTW

De tarieven zijn voor particulieren inclusief btw. Voor zakelijke cliënten zijn de tarieven exclusief 21% btw.

Plato eisen

Avalon beschikt over de vereiste diploma’s medische en psychosociale basiskennis volgens de Plato richtlijnen.

Om te volgen!

Inschrijven Avalon nieuwsbrief

Check voor de zekerheid je spambox en voeg afzender toe aan gewenste e-mail!

“Mijn doel is om jou in staat te stellen zo vitaal en vreugdevol mogelijk te leven”