“Wat jij doet met coaching en lichaamswerk spreekt mij erg aan. Maar ik vind het wel duur, helaas.”

Gelukkig zijn er mensen die dit rechtstreeks tegen mij durven te zeggen. Gelukkig, want dat geeft mij de kans om uit te leggen waaróm ik ervoor kies om individuele begeleiding op deze manier aan te bieden.

Eigen kracht

Ik doe mijn werk omdat ik erin geloof dat ieder mens het in zich heeft om zijn of haar leven de kwaliteit te geven waarbij diegene zich gelukkig voelt. Ieder mens heeft enorm veel ik-kracht en zelfhelende vermogens in zich. Mijn consulten zijn erop gericht om mensen te leren die innerlijke krachten zelf aan te boren en te benutten. Ik voel mijzelf meer een teacher dan een healer, hoewel ik mijn cliënten uiteraard wel help met het loslaten van pijn. Maar ik wil mensen ook dolgraag leren hoe ze zelf helende energie kunnen inzetten in hun dagelijks leven.

Daarom bied ik trajecten aan bestaande uit 4 intensieve sessies van 2 uur, in een periode van ca. drie maanden. In die sessies ga ik samen met mijn cliënten aan het werk, zodat ze tijdens het helen meteen zelf leren hoe ze dit in het vervolg ook voor zichzelf toe kunnen passen. Ik doe oefeningen met ze, leer ze mindfull te zijn en hoe ze zich makkelijker kunnen bewegen door tegenslagen.

Filosofie achter het tarief

Op deze intensiteit en frequentie van de sessies is ook mijn tarief afgestemd. Als je kiest voor individuele coaching bij Avalon ben je eraan toe om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn. Geld is een vorm van energie; je bent bereid energie te steken in je eigen geluk. Dat betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen – integendeel; ik ben er voor je, ook tussen de sessies door – maar wél dat je de intentie hebt om uiteindelijk op eigen kracht jezelf te kunnen helen.

Ik kies er bewust niet voor om alleen korte energetische behandelingen te geven waarbij het nodig is dat mensen om de zoveel tijd terugkomen om hun energie op peil te houden. Dat maakt mensen afhankelijk van mijn vaardigheden en dat past niet bij mijn filosofie. Ik ben er om de zelfredzaamheid van mijn cliënten te vergroten. Liefdevolle verbinding is mijns inziens een band waarin mensen alle ruimte en mogelijkheden krijgen om helemaal in hun eigen kracht te staan. Dát is de verbinding die ik nastreef met al mijn cliënten.

Andere opties

Voor mensen die echt niet de energie en/of het geld hebben om een of meer sessies bij mij te doen, ben ik er uiteraard ook. Ik raad ze dan meestal aan om een reiki cursus te komen doen, zodat ze leren zichzelf te behandelen. Op die manier kunnen ze er op een meer geleidelijke manier zelf aan werken om hun energie te vergroten en zichzelf te ontwikkelen.

Ook bied ik speciale kennismakingsbehandelingen tegen een lager tarief. Een paar keer per jaar geef ik een workshop waarin ik mensen leer om op nieuwe manieren bewust te worden van zichzelf en helende energie uit te nodigen. En natuurlijk zijn er mijn gratis nieuwsbrieven en blogs met tips en inspiratie om zelf mee aan het werk te gaan.

Tenslotte ben ik ook altijd bereid om mee te denken hoe we een manier van begeleiding kunnen vinden die zowel voor jou als voor mij goed voelt. Schroom dus niet om me te benaderen als geld voor jou een obstakel is (of lijkt) om mijn hulp in te schakelen. Samen vinden we vast de juiste weg…

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je dan hier in voor de Avalon nieuwsbrief en ontvang maandelijks vergelijkbare artikelen, gezondheidsadviezen, praktische tips en de activiteitenagenda in je mailbox.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp