Wat ik met liefde voor je doe

Lichaamsgerichte coaching | therapie

Of je nou gecoacht wil worden om je doel te bereiken of behandeld wil worden voor een klacht, mijn aanpak richt zich altijd op vier niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Tijdens een consult hebben we een uitgebreid gesprek waarin je concrete adviezen krijgt om mee aan de slag te gaan. Vervolgens krijg je een energetische lichaamsbehandeling om belemmeringen los te laten die je weerhouden van gezondheid, geluk of succes.

Ik werk holistisch: gedachten en emoties beïnvloeden lichaamskracht, en andersom. Ik pas technieken toe uit de reguliere psychotherapie, NLP en mindfulness, Traditionele Chinese Geneeskunde, orthomoleculaire voedingsleer en kruidengeneeskunde. Verder werk ik met reiki, energetische massage, acupressuur, geleide meditatie en systeemopstellingen.

Mijn doel is jou in staat te stellen om zo vitaal en vreugdevol mogelijk te leven. Gemiddeld merk je na 4 consulten dat er iets wezenlijk veranderd is. In een periode van 3 maanden voel jij je krachtiger en meer in balans.

Werken op vier niveaus

Mentaal Samen analyseren en doorvoelen we jouw probleem en ontdekken hoe je het om kan zetten in iets wat je uiteindelijk krachtiger maakt. Niets wat je overkomt is toeval!
Emotioneel Zowel in het gesprek als tijdens de lichaamsbehandeling help ik je om bij je gevoel te komen. Zo kan je (onbewuste) emoties verwerken en hoeven ze je dagelijks leven niet meer te beïnvloeden.


Fysiek
Jouw lichamelijke gezondheid bepaalt je stemming en andersom. Met reiki, energetische massage, acupressuur, voedingsadvies en supplementen verbeteren we jouw vitaliteit.
Energetisch Je hebt verschillende energielagen: in je lijf, er omheen en een zogenaamde ‘zielslaag’. Door de tijd heen sla je ervaringen op in je energieveld. Door die opslag te ontladen voel je je lichter en kan je weer verder.

 

Wil je weten hoe een traject bij Avalon eruit ziet? Lees dan hier mijn blog daarover.

Energetisch lichaamswerk

Met drukpuntmassage, reikimassage en schuddingen werk ik op de energetische laag van het lichaam. Eventuele blokkades kunnen hiermee loskomen. Zowel bij stressklachten als bij verkrampingen of ontstekingen in het lijf kan dit heel weldadig zijn. Zodra de energie weer vrij stroomt, kan het lichaam ontspannen en zichzelf beter herstellen.

Wat is reiki?

De betekenis van reiki is “universele levensenergie”. Het valt onder de natuurgeneeskunde. Via lichte aanraking met de handen stimuleer ik de lichaamsenergie om vrijuit te stromen. Dit is ontspannend en zet het zelfhelend vermogen aan het werk. Tijdens mijn reikicursussen leer ik mensen zichzelf te behandelen.

Voeding & supplementen

Wat voor de een gezond is, is dat voor de ander niet. Als voedingscoach geef ik advies over voeding en supplementen die passen bij jouw unieke eigenschappen, zoals je bloedgroep, medische geschiedenis en manier van prikkelverwerking. Ik combineer daarbij inzichten uit de orthomoleculaire en Chinese voedingsleer, Ayurveda en kruidengeneeskunde.

Kijk bij praktijkinfo voor de tarieven

Inschrijven Avalon nieuwsbrief

Check voor de zekerheid je spambox en voeg afzender toe aan gewenste e-mail!

Om te volgen!

“Mijn doel is om jou in staat te stellen zo vitaal en vreugdevol mogelijk te leven”