Hoe ziet een traject bij Avalon eruit?

Een traject bij Avalon is zowel geschikt voor persoonlijke coaching als voor behandeling van klachten. Iedereen is anders en daarom heb ik ook geen standaard werkwijze tijdens mijn consulten. Samen met jou onderzoek ik wat op dat moment speelt en wat je daarbij het meeste gaat helpen. Toch is het wel fijn om voor je aan een traject bij mij begint een beetje te weten wat je kan verwachten. Gelukkig is er wel een lijn te ontdekken in de – gemiddeld – vier consulten waaruit een traject bij Avalon bestaat:

Eerste consult: Verkennen

We beginnen met een verkenning van je vraag of klacht. Tijdens het startgesprek ga ik na op welke manieren je al aan het werk bent geweest met jouw thema. En bied ik je nieuwe zienswijzen en technieken om ermee om te gaan; een nieuw licht op de zaak. Ik help je zowel in het gesprek als tijdens de energetische behandeling op de massagetafel om zelf te voelen. Te voelen wat de dieper gelegen oorzaak is van het feit dat je op dit moment niet verder komt. Want wat het ook is dat je bezighoudt, het is in ieder geval ook altijd een weerspiegeling van iets in jouzelf. Tegelijkertijd breng ik rust in je hele systeem, waardoor je kalmte en kracht vindt om naar de eigenlijke oorzaak te kijken en er geen negatief oordeel meer over te hebben.

Tweede consult: Verdiepen

Hier gaan we verder de verdieping in. Eventuele pijn, angst of boosheid – hoe subtiel ook – mag eens en voor altijd naar buiten komen. Dit gebeurt in alle veiligheid en liefde, soms tijdens het gesprek en soms op de behandeltafel. Ik werk altijd met reiki, waardoor er meteen schone, lichte energie gaat naar de plek waar de fysieke en/of emotionele pijn zat. Dit consult staat in het teken van loslaten op het diepste niveau. Ik gebruik daarvoor naast reiki nog technieken die op dat moment nodig zijn, zoals energetische massage, chakra balancing, acupressuur, geleide meditaties, familie opstellingen en zang.

Derde consult: Energiepeil verhogen

In dit consult staan het verder verhogen van je energiepeil, je innerlijke rust en je weerbaarheid centraal. We bespreken hoe het op dit moment gaat met je vraag of klacht. Je krijgt zo nodig nog wat praktische tips mee om daarmee om te gaan, aanvullend op wat in de vorige sessies al aan bod is gekomen. Dat kunnen bijvoorbeeld oefeningen/meditaties voor thuis zijn, voedingsadviezen of supplementen. Op de behandeltafel zorgt reiki in combinatie met ander energetisch lichaamswerk ervoor dat je zelfhelend vermogen nog verder geactiveerd wordt, zodat je je nog prettiger en energieker gaat voelen. Je gaat merken dat je steeds meer kan hebben en dat je makkelijker stappen zet.

Vierde consult: Verankeren

Tijdens dit consult ben je als het goed is al heel ver in het bereiken van het doel dat je had toen je voor het eerst bij me kwam. Je hebt ervaren hoe goed je je kan voelen als je vanuit een holistisch oogpunt naar zaken kijkt en gebruik maakt van de universele levensenergie. Je hebt geleerd wat je in de toekomst kan doen om je energieniveau op peil te houden en eventuele tegenslagen om te zetten in groeimomenten. Meestal adviseer ik mijn cliënten om tijdens of na het traject ook een reiki cursus te doen, zodat je jezelf kan blijven behandelen met reiki. Dat is geen verplichting of noodzaak voor het slagen van het traject, maar helpt je wel om de kans op terugvallen in de toekomst te verminderen. In het vierde consult evalueren we of je het gevoel hebt dat je van hieraf verder kan, of dat je behoefte hebt aan een vervolg. Je krijgt nog een volledige lichaamsbehandeling om de nieuwe energie in je lichaam, geest en ziel te verankeren. Zo kan je weer een hele tijd vooruit.

Wil je weten of een traject bij Avalon jou kan helpen bij je vraag of klacht? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Klik hier voor de tarieven. Met een trajectkaart ben je voordeliger uit.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp