Anderen inspireren tot een leven met reiki

Opleiding Reiki Master

Verlang jij ernaar om andere mensen te leren hoe ze zelf reiki kunnen toepassen? Lijkt het je fijn om een jaar lang intensief gecoacht te worden bij je persoonlijke groei? Wil je graag nog meer verdieping brengen in jouw leven met reiki? Dan is de opleiding Reiki Master iets voor jou.

Om Reiki Master te worden volg je een opleiding van minimaal een jaar.  Je assisteert me bij alle cursussen die ik geef, om zo de techniek van het lesgeven in reiki onder de knie te krijgen. Daarnaast krijg je regelmatig individuele coaching. Tussendoor krijg je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Meer ervaring opdoen met het geven van reiki behandelingen aan anderen hoort daarbij.

Jouw persoonlijke groei- en transformatieproces komt door het volgen van de opleiding in een stroomversnelling. Wanneer dat proces op een punt is dat je klaar bent voor het meesterschap, word je ingewijd in de Reiki Master graad. Na het afronden van de opleiding kan je zelf les geven in Reiki 1 en Reiki 2.

Dit leer je tijdens de opleiding Reiki Master:

Het programma wordt helemaal afgestemd op jou. Je draait in ieder geval mee met de Reiki cursussen en opleidingen die ik geef. Ook krijg je casuïstiek in de vorm van het behandelen van eigen cliënten. Afstudeeropdracht is het zelf organiseren van een cursus Reiki 1.

Inspiratie Een Reiki Master wil anderen inspireren. Door Reiki, maar ook met een bewuste en gezonde levensstijl. Ook daarin wordt je gecoacht.

Diploma en kosten

Na de opleiding krijg je een certificaat van inwijding. De kosten voor de totale opleiding – ongeacht de duur –  zijn €10.000,- conform de richtlijnen voor energie-uitwisseling van de Usui Shiki Ryoho. Betaling in termijnen is mogelijk. Eventuele aanschaf van literatuur (in overleg) is niet inbegrepen.

Starteisen

Je hebt de eerste en tweede reiki graad gehaald bij Avalon, of binnen dezelfde energetische lijn. De vijf reiki principes zijn een leidraad voor je dagelijks leven. Het is minstens twee jaar geleden dat jij je eerste reiki graad behaalde. De zelfbehandeling is dagelijkse kost voor je.

Wil jij Reiki Master worden?

Neem dan contact met me op voor een oriënterend gesprek. We bespreken jouw wensen en eventuele vragen die je nog hebt. Als het voor ons beiden goed voelt, stellen we in overleg jouw leerprogramma samen.

Inschrijven Avalon nieuwsbrief

Check voor de zekerheid je spambox en voeg afzender toe aan gewenste e-mail!

Om te volgen!

“Mijn doel is om jou in staat te stellen zo vitaal en vreugdevol mogelijk te leven”