“De opleiding tot Reiki therapeut ben ik gaan volgen omdat ik meer verdieping zocht in het geven van behandelingen. Door aanvullende technieken kan ik nu gerichter behandelen op de klachten. De opleiding heb ik gevolgd bij Jacqueline omdat ik op zoek was naar een persoonlijke, kleinschalige, veilige leeromgeving. Jacqueline heeft dit kunnen creĆ«ren. Van te voren wist ik dat er persoonlijke stukken naar voren zouden komen en hier was ruimte voor, ook tussen de lesdagen door stond Jacqueline voor me klaar. Ik heb me tijdens de opleiding gedragen en veilig gevoeld. Naast het ontwikkelen tot therapeut, het doorleven en helen van persoonlijke stukken ben ik ook dankbaar voor de bijzondere mensen die ik erbij heb gekregen in mijn leven.”

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp