Leer luisteren naar je hart

Workshop Leer luisteren naar je hart
Waar je ook staat in je persoonlijk proces, de workshop “Leer luisteren naar je hart” biedt dé gelegenheid om in liefdevolle setting met gelijkgestemd gezelschap te ontdekken wat het pad van jouw hart is.

Met meditatie en een bijzonder spel dat jouw leven kan veranderen, gaan we aan de slag met een persoonlijke vraag die voor jou actueel is. Of het nou over werk, relaties, gezondheid, geld of zingeving gaat: het antwoord zit al in jouw hart. Tijdens de workshop kom je in contact met je intuïtie en ontdek je welke stappen je kan zetten voor jouw geluk.

Transformatiespel

De workshop begint met een geleide meditatie naar je innerlijke bron zodat je heel helder kan voelen op welk aspect van jouw leven je dingen los mag laten. En zo ruimte kan maken voor nieuwe energie. Vervolgens spelen we het Transformatiespel, een bijzonder bordspel dat je helpt om meer inzicht te krijgen in het pad van jouw hart en de dingen die jou nog belemmeren om dat pad te volgen. Jouw persoonlijke vraag is de inzet van het spel. Met behulp van je eigen intuïtie en liefdevolle feedback van je medespelers en mij, weet je aan het einde van de workshop beter wat je werkelijk wil en welke concrete stappen je kan zetten om daar te komen.

We werken in een kleine groep van 4 personen, zodat er voor iedereen volop ruimte is om persoonlijke inzichten te krijgen. Ik begeleid jullie in het gebruiken van je intuïtie en het verkrijgen van inzichten in je eigen proces.

Praktische informatie

Momenteel geef ik deze workshop alleen nog op aanvraag, voor bijvoorbeeld groepjes vrienden of in het kader van teambuilding. Jullie zijn welkom bij mijn praktijkruimte op ’t Struweel op een datum die past. Deze workshop kan ik echter ook op een andere locatie naar keuze geven, bijvoorbeeld aan huis of op kantoor.

De duur van de workshop is 1 dagdeel. Kosten zijn 65 euro p.p., exclusief eventueel bij komende locatie- en reiskosten. Voor particulieren is genoemde prijs inclusief btw, voor bedrijven exclusief btw.

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten bij Avalon? Schrijf je dan hier in voor de Avalon nieuwsbrief en ontvang maandelijks inspirerende artikelen, gezondheidsadviezen, praktische tips en de activiteitenagenda in je mailbox.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp