Leer luisteren naar je hart

Workshop Leer luisteren naar je hart
Waar je ook staat in je persoonlijk proces, de workshop “Leer luisteren naar je hart” biedt dé gelegenheid om in liefdevolle setting met gelijkgestemd gezelschap te ontdekken wat het pad van jouw hart is.

Met meditatie en een bijzonder spel dat jouw leven kan veranderen, gaan we aan de slag met een persoonlijke vraag die voor jou actueel is. Of het nou over werk, relaties, gezondheid, geld of zingeving gaat: het antwoord zit al in jouw hart. Tijdens de workshop kom je in contact met je intuïtie en ontdek je welke stappen je kan zetten voor jouw geluk.

Transformatiespel

De workshop begint met een geleide meditatie naar je innerlijke bron zodat je heel helder kan voelen op welk aspect van jouw leven je dingen los mag laten. En zo ruimte kan maken voor nieuwe energie. Vervolgens spelen we het Transformatiespel, een bijzonder bordspel dat je helpt om meer inzicht te krijgen in het pad van jouw hart en de dingen die jou nog belemmeren om dat pad te volgen. Jouw persoonlijke vraag is de inzet van het spel. Met behulp van je eigen intuïtie en liefdevolle feedback van je medespelers en mij, weet je aan het einde van de avond beter wat je werkelijk wil en welke concrete stappen je kan zetten om daar te komen.

We werken in een kleine groep van maximaal 4 personen, zodat er voor iedereen volop ruimte is om persoonlijke inzichten te krijgen.
Kijk in de agenda wanneer de volgende workshop Leer luisteren naar je hart plaatsvindt.

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je dan hier in voor de Avalon nieuwsbrief en ontvang maandelijks vergelijkbare artikelen, gezondheidsadviezen, praktische tips en de activiteitenagenda in je mailbox.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print