“Ik heb bij Jacqueline de opleiding Reiki Therapeut mogen volgen. Wat een prachtige reis heb ik gemaakt! Ik keek al een tijd uit naar de start van de opleiding en was heel blij toen het ging beginnen. In dat half jaar heb ik zo enorm veel geleerd! Het leren over de Chinese Elementenleer vond ik erg interessant, langzaam maar zeker vielen er steeds meer kwartjes en leerde ik verbanden leggen. Ook het leren van de aanvullende healing technieken vond ik heel waardevol en kon ik direct toepassen bij mijn cliënten.

De lesdagen waren steeds weer iets waar ik erg naar uit keek en voelden als een warm bad. Ook de interactie met mijn mede cursisten is iets waar ik heel dankbaar voor ben. We voelden ons enorm veilig bij elkaar en zijn daardoor al snel erg naar elkaar toe gegroeid.

Jacqueline heeft ons zóveel geleerd en was echt een waardevolle docent voor mij. Ze gaf sturing, steun en motivatie.

Behalve dat het een opleiding is waar je veel kennis op doet over de lesstof is het ook zeker een opleiding waarbij je veel over jezelf leert. Bergen en dalen komen allemaal voorbij maar ik ben als persoon sterker geworden en heb beter naar mijn intuïtie leren luisteren.

Nu mag ik alles wat ik geleerd heb toepassen tijdens de behandelingen van mijn cliënten en dat geeft heel veel toegevoegde waarde. Ik voel me daar heel dankbaar voor!”

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp