” Jacqueline weet als geen ander op een respectvolle manier o.a. met praktijkvoorbeelden duidelijk te maken wat de effecten kunnen zijn van bepaalde behandelmethoden.
Doordat we tijdens de lesdagen naast de noodzakelijke theorie ook praktisch aan de slag gingen, voelde ik mij snel(ler) vertrouwd om de handelingen uit te kunnen voeren bij mijn proef cliënten.

Het was fijn om in een kleine groepssetting de casuïstiek door te nemen en al snel vormden we een hechte groep waarbinnen het veilig was om opgedane ervaringen te bespreken.
Naast alle kennis van de lesstof ging ook mijn persoonlijke ontwikkeling door. Want reken maar dat ik dingen tegen kwam die ik van te voren niet had kunnen bedenken!
Alhoewel het niet altijd makkelijk was, vond ik dat juist heel waardevol. Daardoor kan ik me makkelijker inleven in de situatie van mijn cliënten, leerde ik nog meer te luisteren naar mijn intuïtie en zo de behandeling nog specifieker te maken.

Ik heb de opleiding tot Reiki therapeut absoluut als heel waardevol ervaren en heb dierbare herinneringen aan Jacqueline en mijn mede cursisten. “

Corina, Reiki praktijk Aanreiking in Tolbert (Groningen)

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp