“Ik kom uit een gezin waar ik alles heb gekregen behalve 1 ding, dat was liefde. Lang heb ik het gevoel gehad dat ik geen liefde waard was. Ik had een mega pantser om mij heen gebouwd om niet meer gekwetst te worden. Toen ik bij Jacqueline ging voor een reikibehandeling kon ik haar warmte voelen en in een paar sessies brak mijn pantser laagje voor laagje af.

Ondertussen heb ik de reiki cursus gedaan zodat ik het geluk niet meer buiten mezelf hoef te zoeken maar in mezelf. Ik pas de reiki oefeningen elke dag op mezelf toe en ik moet zeggen dat het me al beter lukt om naar binnen te kijken en bij mijn gevoel te blijven. Ik ben er nog niet helemaal maar ben wel op de goede weg.

Dank u wel Jacqueline om er voor mij geweest te zijn. De soms lange ritten van BelgiĆ« naar Nederland waren het zeker waard.”

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Whatsapp