“Vandaag (8 oktober) sloot ik mijn coachsessies af bij Jacqueline. De vier sessies á 2 uur hadden we wat meer uitgespreid. Fijn dat dat kon, want soms kan een sessie enorm veel impact op je hebben.

Ik heb MS, diabetes en ook smetvrees. En daar hangt natuurlijk een lang verhaal aan vast. Maar alles bij elkaar kan soms een beetje veel worden en dan is het heerlijk om door Reiki weer een beetje in balans te komen.

Het aanpakken van je pijnpunten, je onzekerheden, je twijfels en schuldgevoelens kosten een hoop energie. Een sessie bij Jacqueline is voor mij dan ook elke keer weer een “oplaad” moment, een moment van overdenken en dingen loslaten.

Reiki is voor mij een moment van rust. Ik kom er ook elke keer met een leeg hoofd en lekker ontspannen van terug.
Jacqueline is een lieve en integere vrouw, waarmee je heel makkelijk je verhaal deelt. Ze geeft je het vertrouwen en dat maakt openstellen des te eenvoudiger.

Ondanks dat de sessies zijn afgelopen, probeer ik toch in “onderhoud” te blijven en zal ik om de zoveel tijd weer eens langskomen. Dit wil ik graag, omdat ik weet dat ik daar lichaam en geest een enorm plezier mee doe.
Ik kan jullie Jacqueline echt aanbevelen. Twijfel niet…… probeer het eens!”

 

Wil je lezen wat Ingrid in haar persoonlijk blog schrijft over Reiki? Klik dan hier.

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print