“Ik had al 20 jaar last van blaasontsteking. Soms verdwenen de klachten voor korte tijd, maar de laatste jaren had ik er weer veel last van. Ik had al van alles geprobeerd, van allerhande medicatie en medische behandelingen tot acupunctuur en homeopathie. Toen kwam ik een blog tegen van Jacqueline waarin zij de link legde tussen blaasontsteking en angstklachten. Dat herkende ik bij mezelf en ik besloot een behandeltraject te doen bij Avalon.

Al meteen na het eerste consult merkte ik effect. Mijn blaasklachten verdwenen en bleven weg. Wel kwamen mijn angst en paniekgevoelens meer naar de voorgrond. Jacqueline heeft me daar tussen de consulten door heel fijn in begeleid door geven van oefeningen die ik thuis kon doen. Toen corona uitbrak en een fysiek consult niet mogelijk was, hebben we een telefonisch consult gedaan waarin ze me nog meer tips en inzichten gaf. Aansluitend heb ik een reiki behandeling op afstand ontvangen – heel bijzonder!

Nu gaat het een stuk beter met mij. Ik heb echt het gevoel dat ik een diepere laag heb bereikt en de echte oorzaak achter mijn blaasontsteking verder aan kan pakken. En dat zet meer zoden aan de dijk dan alleen het bestrijden van de lichamelijke symptomen.”

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print