Jij hebt alles in je om gelukkig te zijn:

zo werkt je zelfhelend vermogen

Gelukkig zijn haal je niet uit een potje. Er bestaat geen maniertje of middeltje dat kan maken dat jij je gelukkig voelt. Geluk komt nooit door iets of iemand buiten jezelf. Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen zit al in jou. Het enige wat ik als coach kan doen is jou helpen om die schat in jezelf te ontdekken.

Zelfreflectie

De sleutel tot die schat is zelfreflectie. Als coach leer ik mensen om te (durven) voelen op wat ze diep van binnen in de weg zit op hun pad naar geluk. Dúrven voelen, want vaak lijkt het eng of zelfs onmogelijk om te voelen wat je werkelijk dwars zit. Gevoelens als angst, schaamte of schuldgevoel kunnen daarbij om de hoek komen kijken. En die houden de echte blik naar binnen tegen.

Veilige ruimte

Tijdens de sessies met mijn cliënten zorg ik voor een liefdevolle en veilige ruimte waarin ze zonder al die oordelen naar hun diepste gevoelens kunnen kijken. Dan blijkt dat mensen meestal relatief snel de vinger op de zere plek kunnen leggen. En dan ook weten wat de eigenlijke oorzaak is van hun strubbelingen.

Gelukkig zijn

Door te werken met helende energie leer ik mijn cliënten dat de zwaarte van hun oorspronkelijke pijn minder wordt als ze er liefde naartoe sturen. Jezelf onvoorwaardelijke liefde willen en kunnen geven is cruciaal voor je zelfhelend vermogen. Op die manier gaat de lading van je innerlijke blokkade af en hoeft dat wat ooit is gebeurd niet langer meer een stempel te drukken op je leven nu. Je kan gelukkig zijn.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Misschien ook interessant voor jou:
Coaching en therapie bij Avalon
Hoe ziet een traject bij Avalon eruit?
Angstklachten verminderen met een helende reis

Wil je dit bericht delen of mailen?Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print